Bensakortteja työttömille

Kampanjahaaste suomalaisen työn puolesta – bensakortteja jaossa työttömille

Neste ja Ponsse ovat yhdistäneet voimansa kampanjassa suomalaisen työn puolesta. Suomen 100-vuotisen itsenäisyyden ja suomalaisen työn kunniaksi Jean Sibeliuksen säveltämä Finlandia-hymni soi nyt ensimmäistä kertaa maailmassa metsäkoneille sovittettuna ja videolle taltioituna.  Katso video täältä.

Kampanjan yhteistyökumppaniksi on valittu Työttömien Keskusjärjestö ry.

Yhtiöt lahjoittavat kampanjassa työttömille työnhakijoille polttoainetta työhaastattelujen ja keikkatyön haun helpottamiseksi. Bensakorttien arvonnan peruste voi olla myös sosiaalinen tai terveydellinen peruste.

Polttoaine jaetaan arpomalla 1 000 euron suuruisia bensakortteja. Korttien arvontaan voivat osallistua Työttömien Keskusjärjestön jäsenyhdistyksiin kuuluvat työttömät työnhakijat.  Tohmajärven Nurkka ry:n jäsenet voivat osallistua kampanjaan Nurkkalan toimistossa viimeistään torstaina 18.1.2018.

Tohmajärven Nurkka ry

Eira Varonen
puh. 040 361 7073
email: nurkkala.ry@gmail.com

ps. Nurkkalan jäsenmaksu työttömille on 10 €/vuosi.